Turen: Løvfaldsturen er en 5-dages højfjeldstur gennem det nordislandske landskab i septembermåned. På turen vil vi opleve mange forskellige landskaber, – bjerglandskaber og lavaødemark, i det meget varierende og naturskønne område omkring Husavik og Myvatn

Vi rider mellem 20 og 45 km om dagen med en flok af løse heste og bytter hest 1 til 2 gange om dagen. På Saltvik bliver der lagt vægt på at have gode heste som kan matche rytternes behov og vi har gennem mange år haft go respons på vores heste:)

På løvfaldsturen vil vi ligeledes besøge nordens blå lagune, Jarðböðin i Mývatn og bade i Saltviks varme hotpots efter ridningen.

Det er tredje år i træk hvor vi rider løvfaldsturen/septemberturen og hvert år begejstres vi af de smukke islandske efterårsfarver i bjergene, som i denne uge er på sit højeste.

Løvfaldsturen er en farverig, smuk og unik efterårsoplevelse på Island.

slider115

Hvem: Rideferien er arrangeret og guidet af Bjarni og Elsa som ejer Saltvík Hestamiðstöð. De har 20 års erfaring med rideferier og er en del af Riding Iceland. Turen guides desuden af Peter Tandrup og Kaja Skytte.

Hvor: Turen tager sit afsæt fra Saltvik ved Husavik hvorfra vi rider op i det farverige højland mellem Husavik og Myvatn med vores flok af løse heste.

Erfaring: Turen kræver en rytter med go balance og som kan håndterer at ride i alle tempi. Det islandske landskab kan være krævende og vi vil undervejs krydse floder og bjerge. Ring for spørgsmål omkring rideerfaring:)

Overnatning: På Løvfaldsturen vil vi overnatte på vores hyggelig gård Saltvik og i vores bjerghytte.

Datoer: Tirsdag d. 15 sept søndag d. 20 september 2015. Uge 38. Bemærk at man skal være i Reykjavik mandag aften så man kan tage et tidlig morgenfly fra Reykjavik til Husavik tirsdag morgen. Afgang fra Husavik søndag middag d. 20 sept.

Bemærk

– Ruten på Løvfaldsturen kan ændres pga. vejrforhold.

– Sørg for at ha egen forsikring med på turen som dækker rideferie. For go ordens skyld:)

– Undersøg regler for import at rideudstyr/tøj til Island inden afrejse.

IMG_9003

IMG_8904

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *