Dato: Uge 39. Onsdag d. 21 sept – søndag d. 25 sept 2016.

Erfaring: Fra medium til øvet rytter. Ring og hør nærmere hvis du er i tvivl:)

Laufskálarétt hesteindsamling og rideferie, er en tur hvor man oplever en tilbagevendende kulturel og festlig begivenhed, nemlig den årlige hesteindsamling på Nordisland.

Turen indeholder et 3 dages ridt i området omkring Husavik og hesteindsamlingen Laufskálarétt. Turene på 3 dages ridtet vil være mellem 20 og 40 km pr dag.

Hestesamlingerne er en årlig islandsk folkefest med heste, fest og sang. Det er en kulturel begivenhed hvor man er mange ryttere som rider sammen, hygger og fester om aftenen.

Guider vil blandt andet være Bjarni og Elsa ejer af Saltvik.

IMG_4357

 

Ugens program

Onsdag: Ankomst og første ridedag. (Bemærk at man skal være i Reykjavik tirsdag aften så man kan tage et tidlig morgenfly fra Reykjavik til Husavik onsdag morgen.)

Torsdag: Anden ridedag.

Fredag: Tredje ridedag.  Afsted til hesteindsamlingen om eftermiddagen. En tur i bus på ca. 4 timer. Hygge og ankomst om aftenen.

Lørdag: Hesteindsamling og fest (fest – valgfri).

Søndag: Turen slutter I Reykjavik omkring kl. 18. Vi køre jer til Reykjavik i bus. En tur på ca. 3 timer. (Det er muligt at rejse hjem med et sent fly fra Keflavik søndag.)

 

Overnatning: På turen vil vi overnatte på gården Saltvik og i en gård eller hotel tæt ved hesteindsamlingen.

 

Tilmelding: Man tilmelder sig ved at sende en mail til kajasofie@gmail.com. Her skal man skrive en kort beskrivelse af sin rideerfaring, sit fulde navn som i sit pas. tlf og mail. Når det er modtages sendes konto informationer hvor der skal overføres et depositum på 3000 kr til Saltvik. Så er pladsen reserveret:) resten af beløbet betales inden d. 1 juli 2015.

Pris: 1350 euro (inklusiv al forplejning og indenrigsfly RVK – Husavik tur retur)

Bemærk: Indgang til festen til lørdag aften betales af egen lomme. Slik og alkohol er ikke enkluderet i prisen.

Sørg for at ha egen forsikring med på turen som dækker rideferie. For go ordens skyld:)

Undersøg regler for import at rideudstyr/tøj til Island inden afrejse.

IMG_4677

IMG_4504