screen-shot-2016-10-18-at-4-48-30-pm

Vil du med på en smuk vinteridt på Lake Myvatn?

I marts organisere vi vores vinterridt hvor vi rider både langs kysten på det nordlige Island ved Husavik og besøger  Lake Myvatn som er kendt for den smukke natur og lavaformationer.

I marts er der kold vinter på Nordisland og vi vil have god mulighed for at se nordlys og ikke mindst skal vi bade i deres lækre varme bade.

Efter ridedagene på Saltvik ved Husavik tager vi til Myvatn som er berømt for at være et af de smukkeste områder på Nordisland men gamle lavaformationer. I Myvatn rider vi på søen og ser istølt konkurrencer,

Turen vil have opredte senge på Saltvik og i Myvatn op Selhotel.

Dato: Marts d. 08 – Marts 12 2017

4 dage  ( 3 ridedage)

Niveau: Let øvede og øvede.

For tilmelding kontakt: Kajasofie@gmail.coom Tlf: 30 22 82 20

Turen er arrangeret af Saltvik farm.

Turen er inkl. indenrigsfly men eks. udenrigsfly.

Pris: 1450

Dag 1.

Vi mødes ved Eagle air airport in Reykjavík om morgenen d. 8 marts. Herfra flyver alle gæster med fly til Husavik hvor vi henter jer og kører jer til Saltvík farm ( 5 min.) hvor turen starter.

Efter indkvartering tager vi turens første ridt på ca 2-3 timer mod Husavik.

Aftenen tilbringer vi Husavik hvor der svømmepøl, museer, varme pools. Senere tager vi til saltvik og nyder lækker aftensmad.

Dag 2.

På turens anden dag vil vi ride langs kysten og i området ved Saltvik farm.    ( 4-5 hours )

Day 3.

Istølt!

Denne dag tager vi trailerne og kører med vores heste til Mývatn. Her tilbringer vi dagen med at ride på den frosne sø og aftenen i nordens lagune “Jarðböð”. Perfekt måde at slappe af efter dagens ridt:)

Dag 4.

Istølt konkurrencer på Lake Mývatn.

En gang årligt mødes islandske ryttere på søen og konkurrere. Vi tilrbiger dagen med at følge konkurrencerne og om aftenen vil vi have vores lækre afslutningsmiddag sammen i Myvatn.

Dag 5.

Efter morgenmad køre vi mod Reykjavik hvor vi vil være fremme ca kl. 15.00